SWEETS & BITES

SWEETS & BITES Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 110 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sweets & Bites. Meer weten? Ontdek meer

20 jul 2022 om 15:00 Top
7 jul 2022 om 13:00 Altijd top met ontbijt/lunch Snel bezorgd
26 jun 2022 om 13:21 Als je op thuisbezorgd.nl een bestelling plaats dan vraagt het systeem hoe laat je die bestelling bezorgd wil hebben. Waarom ga je dan als bedrijf bellen of het niet op een ander moment (eerder) bezorgd mag worden? Anders had ik dat wel gekozen.
25 jun 2022 om 15:59 De bezorger was erg vriendelijk. Geen klachten daarover. Maar het is misleidend dat de bezorgtijd in de orderbevestiging veel later is dan op de website geadverteerd. Voor mij een reden om de volgende keer een andere bezorgdienst te kiezen.
12 jun 2022 om 13:08 Prima eten!
2 jun 2022 om 16:58 Heerlijke salade!
31 mei 2022 om 13:46 Keurig op tijd en heerlijke verse broodjes.
21 mei 2022 om 14:27 Broodje mozzarella was lekker maar was lekkerder geweest met verse pesto en het flat rood was een te lang in de oven bereide Turks brood, dat was jammer want ik ging voor de flat brood, cheesecake belachelijk klein voor zo een prijs.
26 apr 2022 om 14:29 Het zag er niet zo iets als op de foto van de site. Dessert erg Klein en zag er oud uit. Niet gegeten, geld weggegooid!
26 apr 2022 om 13:37 Vriendelijk, lekker eten. Bezorging duurt altijd net wat langer dan de geschatte max tijd.
25 mrt 2022 om 16:00 Broodje was prima, alleen de ei was denk ik te lang gekookt waardoor het broodje er wat minder smakelijk en vers uitzag.
20 feb 2022 om 14:31 Simpele broodjes maar waren oud en keihard net zoals de sla. Dat ook nog na een super lange bezorgtijd waardoor de gehaktbal ook koud was.