SWEETS & BITES

Recentebeoordeling


4 sterren uit 118 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sweets & Bites. Meer weten? Ontdek meer

23 sep 2022 om 16:08 Eten was op tijd geleverd. Helaas had de sla op de flatbread en wrap al een bruine verkleuring en smaakte het ook minder lekker… Misschien voortaan verse sla gebruiken of controleren voordat jullie de producten beleggen. Erg teleurstellend.
18 aug 2022 om 14:11 Zat weinig smaak aan het eten en het gebak was echt heel droog… redelijk teleurstellend.
20 jul 2022 om 15:00 Top
7 jul 2022 om 13:00 Altijd top met ontbijt/lunch Snel bezorgd
26 jun 2022 om 13:21 Als je op thuisbezorgd.nl een bestelling plaats dan vraagt het systeem hoe laat je die bestelling bezorgd wil hebben. Waarom ga je dan als bedrijf bellen of het niet op een ander moment (eerder) bezorgd mag worden? Anders had ik dat wel gekozen.
25 jun 2022 om 15:59 De bezorger was erg vriendelijk. Geen klachten daarover. Maar het is misleidend dat de bezorgtijd in de orderbevestiging veel later is dan op de website geadverteerd. Voor mij een reden om de volgende keer een andere bezorgdienst te kiezen.
12 jun 2022 om 13:08 Prima eten!
2 jun 2022 om 16:58 Heerlijke salade!
31 mei 2022 om 13:46 Keurig op tijd en heerlijke verse broodjes.
21 mei 2022 om 14:27 Broodje mozzarella was lekker maar was lekkerder geweest met verse pesto en het flat rood was een te lang in de oven bereide Turks brood, dat was jammer want ik ging voor de flat brood, cheesecake belachelijk klein voor zo een prijs.
26 apr 2022 om 14:29 Het zag er niet zo iets als op de foto van de site. Dessert erg Klein en zag er oud uit. Niet gegeten, geld weggegooid!
26 apr 2022 om 13:37 Vriendelijk, lekker eten. Bezorging duurt altijd net wat langer dan de geschatte max tijd.